Produkter för brunt ris mjöl (5)

Fullkornsris mjöl

Fullkornsris mjöl

Råmaterialet för detta mjöl är brunt ris som innehåller en stor mängd fiber. Det finns också många B-vitaminer i brunt ris. Kallmalningsteknik (t < 40°C) gör det möjligt att behålla de flesta vitaminer och mineraler. Vikt: 500 g
Spelt - Spannmål

Spelt - Spannmål

Det är en spannmålsgröda. Den mognar, är motståndskraftig mot många svampsjukdomar och är anspråkslös. Axet är skyddat från smuts, förlorar inte den ackumulerade fukten och är skyddat mot skadedjur. Det innehåller mycket protein, få kalorier och de flesta aminosyror som är oumbärliga. Det innehåller även andra vitaminer och olika makro- och mikronäringsämnen. Många olika rätter kan tillagas av det: bröd, gröt, soppor, kex, såser och krämer, samt tillbehör till fisk, kött och desserter.
Foder för Höns

Foder för Höns

Extruderat fjäderfäfoder för köttproduktion från 50 dagar till slakt (foderintag: 200 g/huvud per dag) SAMMANSÄTTNING: Vete, Fullfettad soja, Kött- och benmjöl, Fiskmjöl, Solrosolja VITAMINKOMPLEX: A, D3, E, B1, B2, B3, B4, B5, B6, BC, B12, H Mineralkomplex: järn, koppar, mangan, jod, selen Granulärt, extruderat foder, som är den sista fasen i utfodringen av unga broilers och andra köttproduktionsraser från 50 dagar till slakt. Det är ett komplett foder och kan även användas som en del av en mash, förutsatt att det inte genomgår någon värmebehandling.
Röd Hirs - Spannmål

Röd Hirs - Spannmål

Hirs är en av de mest uråldriga odlade växterna i Eurasien. Hirs började först odlas för cirka 7000 år sedan, och detta är en värdefull sädesslag. Kornet (som kallas hirs) används för att göra soppor, gröt och andra kulinariska produkter; det är ett värdefullt foder för fjäderfä. Växtsäsongen varar från 60 till 120 dagar. Växten är thermofil och motståndskraftig mot torka, liksom mot salinisering av jorden, men tål inte sura jordar. Avkastningen är 1417 centner per hektar. Halmen och den gröna massan används som foder till boskap. I Ryssland odlas den främst i de torra regionerna i Volga och Centrala Svartjordregionerna. Nästan glutenfri, därför kan den rekommenderas för personer som lider av celiaki, en medfödd sjukdom orsakad av proteinintolerans mot vissa sädesslag. Hirs stimulerar blodbildning. Hirsgröt rekommenderas vid hypertoni och sjukdomar i det kardiovaskulära systemet.
Fullkorns rågmjöl

Fullkorns rågmjöl

Det mest populära användningsområdet för rågmjöl är att göra bröd av det. Det används också ofta för att göra pajer, pannkakor, muffins, kakor och andra bakverk. Rågmjöl kännetecknas av sin unika arom och färre kalorier, vilket är anledningen till att det har blivit populärt bland personer som följer en viktminskningsdiet. Rågmjöl innehåller vitaminerna B, PP och vitamin E, en källa till ungdom och skönhet. En extra egenskap hos detta mjöl är att det är fullkorn, dvs. när man maler skalet, som innehåller en mängd vitaminer och mineraler, separeras det inte från kornet. Kallmalningsteknik (t < 40°C) gör att de flesta vitaminer och mineraler bevaras. Vikt: 500 g